Tack, din bokning är bekräftad!

Folkmusikkonsert med Två Otrevliga Flickor

Folkmusik- och humorduon tillika systrarna Alice och Molly Andersson, AKA Två Otrevliga Flickor gör ett stopp i Ystad på sin releaseturné av liveskivan "Med Vänliga Hälsingar. Förvänta er det oväntade!"

TVÅ OTREVLIGA FLICKOR
Hur ofta är två servitriser så dåliga på sitt jobb att det blir insändare i lokaltidningen om att man ska akta sig för dom två otrevliga flickorna?

Inte särskilt ofta. Men när det hände Alice och Molly Andersson tog dom hinten och lämnade sin karriär inom ostkake-mikrande och började skriva roliga folkmusiklåtar istället. Sedan dess har dom tappert försökt förfära folkmusikvärlden med sin träblås -och dragspelsduo, än med personpåhopp, än med hädelser mot kulturarvet och bespottande av allt vi håller heligt.

Tyvärr blir dom oftast väldigt uppskattade både som humorister och instrumentalister, men missuppfattade som härliga halvunga tjejer med goda politiska motiv. Sanningen är att det centerpartistiska kommunalrådet som skrev den livsavgörande insändaren om de två otrevliga servitriserna hade helt rätt - dom är två, dom är otrevliga, och dom är dåliga på ostkaka. Men dom är uppvägande bra på skämt, musikaliskt sväng och en jädra show.

2020 släpptes deras debutskiva “Angry!!! But also…Very talented” som finansierades av beställningsverk från lyssnare och mottogs med varma recensioner.
2021 reste dom ut på turnén Zorn Porn Tour of 2021. (Känt för det starkaste pressmaterialet i folkmusikhistorien hittills.)
2022 syntes Alice och Molly som huvudpersoner i föreställningen Sveriges Medeltida Landskapslagar - The Musical
Och i detta nu, står de kanske utanför ditt fönster och tittar in som två obehagliga tvillingar. Otrevligare än förr. Varje dag!

Spelas på Scalabiografen fredag 19 april
klockan 19.00 - 21:00

Boka biljetter till

Folkmusikkonsert med Två Otrevliga Flickor

Söndag 16 okt kl 19.00

Du får en bekräftelse till din epostadress.

BOKNING & BILJETTER:

Boka biljetter via Billetto

Välkommen till Biografteatern Scala

Biografteatern Scala

På bioduken nu

fr.o.m 2024-05-26

Läs mer & boka

maj

Sommarljus...och sen kommer natten
Premiär Söndag 26 maj
Läs mer & boka